ABET LAMINATI- Laminati i kompakt ploče

Osnovan krajem 1950-ih, Abet Laminati je jedan od vodećih svetskih proizvođača dekorativnih laminata. Raznovrsni svet proizvoda kompanije Abet Laminati sastoji se od beskrajnog broja proizvoda različitih estetskih i funkcionalnih karakteristika. Kompanija je uvek davala na značaju odnosu između dizajna i kulture. Godinama, Abet Laminati je sarađivao sa vrhunskim dizajnerima kao što su: Giorgetto Giugiaro, Ettore Sottsass, Alessandro Mendini, Mario Bellini, Enzo Mari, Joe Colombo, Francois Burkhardt, Paola Navone, Karim Rašid, Konstantin Grčić, Ugo Nespolo, Giulio i mnogi drugi. Zahvaljujući tim saradnjama kompanija Abet Laminati je dala veliki doprinos razvoju dizajna. Najbolji primeri doprinosa su Alchimia i Memphis, sa kraja sedamdesetih i početka osamdesetih godina dvadesetog veka. Ove kulturne pojave duboko su obeležile međunarodni dizajn i postale veoma važan instrument za promociju slogana „Made in Italy“ širom sveta.

Tokom godina Abet Laminati su konstantno poboljšavali kvalitet svojih proizvoda istražujući nove dekore i teksture koje mogu da izazovu radoznalost, probude emocije i donesu inspiraciju. HPL Laminat kao materijal, uz Abet laminate, kontinuirano se razvijao i time postigao je svojstvo da uvek može biti drugačiji.

 

U više od 70 godina svoje istorije, Abet laminati oduvek su davali veliki značaj tržišnim zahtevima, promenama u kulturi življenja, a kroz kontinuirano ulaganje u tehnologiju i kreativnost, kako bi ponudio originalne i različite proizvode, neprestano proširujući svoj asortiman, kreiran je imidž prestižne kompanije

Pogledajte kolekciju :   tis.rs/plocasti-materijali/compact-laminati/

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.