Osnovna delatnost naše firme je:

  • maloprodaja i veleprodaja pločastih materijala i okova za nameštaj
  • proizvodnja nameštaja po meri

U novoizgrađenom objektu možete dobiti i sledeće usluge :

  • sečenje materijala
  • kantovanje materijala
  • Ostale specifične obrade

Profesionalni pristup naših zaposlenih i visoki kvalitet materijala koji koristimo i od kojeg izrađujemo proizvode,garancija su uspešnog poslovanja firme “Ivox” d.o.o..
Takođe, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i kompletan program okova za nameštaj.

Firma “Ivox” d.o.o. se isto tako bavi i izradom nameštaja po meri prema zahtevima naših klijenata. Materijali od kojih izrađujemo nameštaj su visokog kvaliteta i ispunjavaju sve standarde ekologije i čvrstoće materijala. Klijentima omogućavamo kompletnu uslugu, od izlaska na teren, tehničkih crteža i kreativnih predloga, do krajnje izrade projekta i montaže istog.

Da bi Vaš radni i stambeni prostor bio funkcionalan i estetski opremljen, “Ivox” d.o.o. Vam nudi različita rešenja. Moderan dizajn i kreativnost našeg tima, oplemeniće Vaš prostor.

Možete nas posetiti svakog radnog dana od 08h do 16h, subotom od 08h do 14h u prostorijama naše firme u ulici Šalinačkoj bb, ili nas kontaktirati putem telefona +381 (26) 618417.

Pravac razvoja naše firme nije usmeren samo na Smederevo i Srbiju, već težimo proširivanju poslovne saradnje i van granica naše zemlje. Shodno tome, radimo izvoz za Švajcarsku, kao i za Nemačku, Italiju, Grčku, Makedoniju i Crnu Goru.

NAJNOVIJI
PROJEKTI

UPOZNAJTE
NAŠ TIM

DIREKTOR

Ivan Janjušević

NAMEŠTAJ PO MERI

Dejan NIkolić

NAMEŠTAJ PO MERI

Ivana Frut

VELEPRODAJA

Marina Milojević

MALOPRODAJA

Marko Ognjanović

PROIZVODNJA

Goran Spasić

PROIZVODNJA

Miloš Miljković