Osnovna delatnost naše firme je:

  • maloprodaja i veleprodaja pločastih materijala i okova za nameštaj
  • proizvodnja nameštaja po meri

U novoizgrađenom objektu možete dobiti i sledeće usluge :

  • sečenje materijala
  • kantovanje materijala
  • Ostale specifične obrade

Profesionalni pristup naših zaposlenih i visoki kvalitet materijala koji koristimo i od kojeg izrađujemo proizvode,garancija su uspešnog poslovanja firme “Ivox” d.o.o..
Takođe, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i kompletan program okova za nameštaj.

Firma “Ivox” d.o.o. se isto tako bavi i izradom nameštaja po meri prema zahtevima naših klijenata. Materijali od kojih izrađujemo nameštaj su visokog kvaliteta i ispunjavaju sve standarde ekologije i čvrstoće materijala. Klijentima omogućavamo kompletnu uslugu, od izlaska na teren, tehničkih crteža i kreativnih predloga, do krajnje izrade projekta i montaže istog.

Da bi Vaš radni i stambeni prostor bio funkcionalan i estetski opremljen, “Ivox” d.o.o. Vam nudi različita rešenja. Moderan dizajn i kreativnost našeg tima, oplemeniće Vaš prostor.

Možete nas posetiti svakog radnog dana od 08h do 16h u prostorijama naše firme u ulici Šalinačkoj bb, ili nas kontaktirati putem telefona +381 (26) 618417.

Pravac razvoja naše firme nije usmeren samo na Smederevo i Srbiju, već težimo proširivanju poslovne saradnje i van granica naše zemlje. Shodno tome, radimo izvoz za Švajcarsku, kao i za Nemačku, Italiju, Grčku, Makedoniju i Crnu Goru.

NAJNOVIJI
PROJEKTI

UPOZNAJTE
NAŠ TIM

DIREKTOR

Ivan Janjušević

NAMEŠTAJ PO MERI

Ivana Frut

VELEPRODAJA

Marina Milojević

MALOPRODAJA

Marko Ognjanović

PROIZVODNJA

Goran Spasić