KUHINJE
PO MERI

Naše kuhinje po meri se proizvode od najsavremenijih visokokvalitetnih materijala, u svemu prema svetskim standardima i trendovima. Za završnu obradu kuhinja se koristi kako univer (za klasične kuhinje), tako i medijapan – furniran željenom vrstom drveta (bukva, hrast, orah, ebanovina, tikovina, venge itd..) ili lakiran poliuretanskim lakom u željenu boju i sjaj – od mat do 100% sjaja.

Nudimo i mogućnost izrade staklenih vrata za gornje elemente kuhinje, od providnog, peskiranog, farbanog ili stakla sa folijom.

Radne ploče se takođe biraju i prilagođavaju vašem ambijentu i potrebama. U ponudi kao opciju imamo i ekskluzivnije radne ploče sačinjene od kompozitnih materijala koje se prilikom montaže na licu mesta spajaju nevidljivim spojem. Pored ovih, radne poče takođe mogu biti od prirodnog kamena, mermera ili u standardnoj varijanti od univera.

Okovi i mehanizmi koje koristimo prilikom sklapanja i montaže kuhinja su proizvedeni od strane renomiranih nemačkih, austrijskih i italijanskih proizvođača

kuhinje-po-meri-ivox-1
kuhinje-po-meri-ivox-2
kuhinje-po-meri-ivox-3

PLAKARI

Ugradne plakare sa kliznim, ali i običnim vratima, proizvodimo prema dimenzijama vašeg prostora i vašim ličnim potrebama jer samo tako postižete maksimalno iskorišćenje i funkcionalnost. Ukoliko to oblik prostorije dozvoljava, klizni plakar ili kako se često u praksi naziva, američki plakar, izrađuje se od zida do zida i od poda do plafona.

Unutrašnjost plakara možete u potpunosti dizajnirati i planirati u skladu sa vašim željama. Broj polica, fioka i garderobnih šipki zavisi od vaših individualnih potreba.
Preporučujemo veliki izbor boja za profile, kao i materijala za ispunu vrata: univera, medijapana, stakla i stakla sa folijom, ogledala…

plakari-ivox-
plakari-ivox-2
ivox-plakari

KANCELARIJSKI
NAMEŠTAJ

Jedan od naših ciljeva jeste stvaranje radnog prostora koji inspiriše one koji u njemu rade. Važnu ulogu u kreiranju skladnog i harmoničnog radnog ambijenta u kome se sjedinjuju funkcionalnost i udobnost pripada kancelarijskom nameštaju. Uz vašu ili našu ideju izradićemo vam funkcionalan i fleksibilan nameštaj i time vam omogućiti postizanje maksimalne efikasnosti.

kancelarijski-namestaj-002
kancelarijski-namestaj-011
kancelarijski-namestaj-014

KOMODE

Još jedan komad nameštaja koji ćemo izraditi po vašoj želji i vašim merama kako bi se idealno uklopio u vaš dom. Komode u predsoblju, dnevnoj ili spavaćoj sobi, od punog drveta ili pločastog materijala, modernog ili rustičnog dizajna, mogu služiti kao ukrasan detalj za čuvanje vaših uspomena – postavljanje dekorativnih ramova sa slikama, vaza sa cvećem, dekorativnih kutija za nakit.

Sa druge strane, komoda za televizor zauzeće prilično veliki deo vašeg dnevnog boravka. Upravo iz tog razloga, komoda može odrediti stil, odnosno dizajn cele prostorije, a ponekad čak i celog stana ili kuće.

ivox-komode-03
ivox-komode-09
ivox-komode-15

STOČIĆI ZA
DNEVNU SOBU

Stočići u dnevnoj sobi su vrlo bitan element enterijera. To su uglavnom niski stolovi na koje možemo odložiti časopis, knjigu, šoljicu kafe i slične stvari, dakle element bez kojeg je teško zamisliti udoban dom. Međutim, iako su stočići svakodnevni i uobičajni elementi, to ne znači da moraju biti neugledni i dosadni. Naprotiv, stočići vam pružaju mogućnost eksperimentisanja.

Mi ćemo vam u tome pomoći i napraviti sve po vašoj želji.

ivox-stocici-za-dnevnu-sobu-19
ivox-stocici-za-dnevnu-sobu-02
IMG-cbfbd711c91caaa73d3d1728a9cb80fe-V

KOMPJUTERSKI
STOLOVI

Pošto dosta vremena provodite za svojim kompjuterskim stolom neophodno je da ovaj deo nameštaja bude veoma udoban, ali nikako ne smemo zaboraviti ni vizuelni efekat. Uvek smo tu da vam predložimo udobne i funkcionalne kompjuterske stolove koji će se lepo uklopiti u svim prostorijama gde ih stavite, ali i da napravimo sto po vašoj želji i dimenzijama.

IMG-dd09599e864571ff2518d7a7c2d49c11-V
IMG-5abbaf56d7e1c0dac32ac943a22951cc-V
ivox-kompjuterski-sto-14

PREDSOBLJA

Predsoblje vaše kuće je obično prva prostorija koju ljudi vide kada ulaze u vaš dom. Ono ostavlja prvi utisak, zato dozvolite vašoj individualnosti da bude predstavljena na pravi način. Iskoristite prostor koji imate na raspolaganju i dodajte neke praktične elemente nameštaja za odlaganje. Mi ćemo vaše ideje sprovesti u delo i naravno uputiti koristan savet kako bi što bolje iskoristili vaš prostor u predsoblju.

predsoblje-ivox-2
IMG-1d3aa2e60859860320bda1259a8aa157-V
IMG-e1af4338d3831ecb5695ef31a13c3960-V

DNEVNE
SOBE

Izgled dnevne sobe ponekad ljudima dočarava ono što ne možete reći. To je kao pisanje priče o ukućanima i sebi, ali ne rečima, već dizajnom, idejama i nameštajem po meri. Dnevnu sobu treba prilagoditi ukućanima, jer tu se odvija veći deo njihovog dana, ali i gostima, koji će pamtiti udobnost i prijatnu atmosferu.

Danas postoji bezbroj modela, boja i kombinacija, ali samo vi možete pronaći ono što podseća na želje i interesovanja vaše porodice i vas. Ideje koje imate možemo realizovati i učiniti da dnevna soba bude vaš izvor energije i zadovoljstva.

dnevna-soba-ivox-1
dnevna-soba-ivox-2
dnevna-soba-ivox-3

SPAVAĆE
SOBE

Soba za spavanje je izuzetno važna prostorija u svakom domu. To je jedino mesto gde je vaša privatnost neograničena. Koncepcija sobe za spavanje zaista oslikava karakter osobe koja boravi u njoj. Ona govori o osobi odnosno osobama kojima pripada, a nameštaj koji se u njoj nalazi u potpunosti odgovara potrebama i željama njegovih vlasnika.

Dakle, krenite u oslobađanje svoje kreativnosti i bićete iznenađeni neograničenim mogućnostima unutrašnjeg uređenja. Na kraju, reč je o vašoj sobi, a niko vas bolje ne poznaje od vas samih. Mi ćemo biti tu da vašu ideju sprovedemo u delo.

spavaca-soba
spavaca-soba-ivox-1
spavaca-soba-ivox-2

DEČIJE
SOBE

Iskustvo nam govori da je najveće zadovoljstvo u kući kada se isporučuje dečja soba. Kao i kod drugog nameštaja i pri izradi dečjih soba po meri, insistiramo na najkvalitetnijim materijalima, upravo zbog bezbednosti vaših mališana. Mogućnosti izrade dečje sobe po meri su ograničene samo vašom i maštom vaše dece. Osim atraktivnog dizajna i funkcionalnost je bitna, pa ćemo vam biti na raspolaganju oko saveta kako da vaš prostor iskoristite na najbolji mogući način.

decja-soba-ivox-115
decja-soba-ivox-118
decja-soba-ivox-117

KUPATILA

Uređenje kupatila ne mora da bude veliki izdatak. Sa malo kreativnih ideja svako kupatilo može da dobije nov zanimljiv izgled i bude vizuelno veće. Pomoći ćemo vam predlozima kako da maksimalno iskoristite svaki milimetar ugradnjom visećih stalaža i polica na zidove, u kojima možete da držite kozmetiku. Takođe, prostor ispod lavaboa možete pretvoriti u funkcionalni ormarić.

Komadi nameštaja pravljeni po meri često su jeftiniji od nameštaja kupljenog u salonu, a kad na to dodamo da u njih možete „ugraditi“ vaše ideje i zamisli, preostaje vam samo da nam date mere i izaberete materijal i boju. Sve ostalo ćemo mi za vas uraditi.

kupatila-ivox
kupatilo-ivox-1
kupatilo-ivox-2

SPECIFIČNI
PROIZVODI

Pored uobičajenog nameštaja koji ćemo napraviti po vašim merama, firma “Ivox” d.o.o. vam stoji na raspolaganju i za izradu nestandardnih komada nameštaja. Uz vaše zahteve, projektovaćemo potrebne crteže, iseći i iskantovati materijal, ugraditi prateći okov ukoliko je potrebno i sklopiti i montirati gotov proizvod uz maksimalnu uštedu materijala i ekonomično iskorišćenje vašeg radnog ili stambenog prostora.

specificni-proizvodi-ivox
IMG-5a8031e32a9790afc173a076b542ca0d-V
IMG-17c6c503511b6972ffa2a13a94da876d-V

OKOVI

U bogatoj ponudi naše firme možete odabrati najlepše ručice za nameštaj i najkvalitetnije okove za nameštaj. Asortiman okova sastoji se iz kompletnog dekorativnog (ručice, vešalice, izvlačive pregrade za kuhinje) i konstruktivnog okova. U ponudi okova su i delovi za klizne ormane kao i alu okvirnice za kuhinjske delove.

okov-za-namestaj-11
okov-za-namestaj-06
okov-za-namestaj-14

IZRADA
NAMEŠTAJA

Ako nameštaj koji je isprojektovan zadovoljava sve vaše potrebe, može preći u izradu. Nameštaj se izrađuje od oplemenjene iverice, medijapana i masiva a okovi su od renomiranih proizvođača, pa je kvalitet zagarantovan. Izrada nameštaja po meri predstavlja savršeno rešenje za uređenje vašeg enterijera. Ako ste perfekcionista i volite savršenstvo, onda je izrada nameštaja po meri pravi izbor za vas. Ova vrsta nameštaja je pravo rešenje za opremanje vaših prostorija, odnosno pruža mogućnost iskorišćenja svakog centimetra prostora. Pruža vam takođe i mogućnost da pokažete na delu vašu maštovitost prilikom osmišljavanja novog komada nameštaja.

izrada-namestaja-ivox
IMG-614a55ec4ff1ba81282d7171e77f8801-V
IMG-952334dae59c393759015614e7f84340-V

SKLAPANJE
MONTAŽA

U našem radu, najbitniji elementi su praktičnost i estetika, a dizajn svih naših proizvoda zavisi upravo od vas, vaših ideja, potreba i same arhitekture prostora! Ukoliko vam nedostaju stručnost i kreativnost, mi ćemo vam omogućiti da vaše želje i zahteve sprovedete u konkretne proizvode, trudeći se da zadovoljimo sve vaše kriterijume. Uz vaše zahteve, projektovaćemo potrebne crteže, iseći i iskantovati materijal, ugraditi prateći okov i sklopiti i montirati gotov proizvod uz maksimalnu uštedu materijala i ekonomično iskorišćenje vašeg radnog ili stambenog prostora.

ivox-montaza-01
ivox-montaza-06
ivox-montaza-07

UGRADNA TEHNIKA
I SUDOPERE

Nakon odabranog nameštaja, koji ćemo uraditi po vašim merama, ostaje vam da izaberete ugradnu tehniku. Po najpovoljnijim cenama vam nudimo proizvode renomiranih proizvođača. Možete odabrati ugradne rerne, ugradne ploče, ugradne mašine za sudove, ugradne frižidere i zamrzivače, ugradne setove, dekorativna ugradna vrata i ploče, ugradne mikrotalasne rerne i naravno sudopere za kuhinje.